Ingen skillnad på alkohol och droger

Alkoholen är likt drogen Heroin, då dessa droger är vakenhetssänkande, då de båda drogerna medför avslappning, dåsighet och minskar koncentrationen.

Jag har läst boken Partydroger och är fundersam hur det kommer sig att Alkohol inte står med i denna bok, då just alkohol används vid att festa. Många kommer troligen inte hålla med mig om att alkohol inte är en drog och absolut inte likt Heroin, därför kommer jag beskriva, antingen Alkohol eller Heroin nedan:

Den sinnesstämning personen är i, samt i vilket sällskap som närvarar vid användning av denna, är avgörande på vilken effekt personen kommer känna av denna. Vid användning försvinner alla bekymmer, som ångest, smärta, sorg och liknande, samt att personen känner sig lättnad och får ett intensivt välbefinnande. Vid för stor mängd kan personen känna sig varm, samt är omväxlande trött och pigg.” Beskrev jag Heroin eller Alkohol? Skriv det du tror att det är, med enbart ett ord: Antingen ”Alkohol” eller ”Heroin”. Skriver du längre meningar om just detta svar, kommer dessa raderas.

För att gå till alkohol och narkotika i trafiken;
Det är Nolltolerans på narkotika i trafiken, så jag undrar då hur det kommer sig att alkohol inte har någon nolltolerans då även alkoholen är en drog?

Anledningen till hur det kommer sig att alkohol är en drog, är på grund av att den bland annat är beroendeframkallande-den orsakar missbruk. Skulle alkoholen uppfinnas idag, skulle den snabbt klassas som en drog och därför gå under narkotikalagen. Tyvärr uppfanns alkoholen för flera år sedan och har funnits sedan ca 10,000 f.kr och kan då inte klassas i dagens läge som en drog-tydligen. Detta kanske på grund av att mängder av företag och restauranger/krogar/barer/tillverkare tjärnar mängder med pengar på denna drogdryck. Samt att det även står om vinet i Bibeln. Vem vill-eller vågar-klassa vinet som en drog då?

Enligt mig borde även alkoholen få nolltolerans då det gäller användning i trafiken. Det är till och med bevisat att alkohol i små mängder försämrar precisionsarbeten och körning är Just ett sådant ”arbete”.

Glöm inte svara på vad jag beskrev längre upp, var det alkohol eller heroin?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

ETT VIKTIGT MEDDELANDE Handling: 112, ordningsvakter och blåljus yrken.

BARN SÅGS HOPPA IN I POLISBIL. ANMÄLD FÖRSVUNNEN

Hur kommer det sig att det finns en åldersrabatt för fängelsestraff?