BARN SÅGS HOPPA IN I POLISBIL. ANMÄLD FÖRSVUNNEN

BARN SÅGS HOPPA IN I POLISBIL
ANMÄLD FÖRSVUNNEN

Många vet att Polismyndighetens budget är åtstramat till självmord. De säljer sina välanvända fordon till privatpersoner utan att veta om de säljer polisbilen till en okänd pedofil. Resultatet av detta kan bli som rubriken lyder: Barn sågs hoppa in i polisbil. Anmäld försvunnen. Med följdtexten: Polisen ber allmänheten om tips och iakttagelser runt platsen X mellan klockan XX och XX.
Vad tror ni dessa rubriker kommer leda till? Kanske en mängd av polismord och våld mot tjänstemän med mera, med mera, med mera. Och detta är något som samhället verkligen behöver. Mördare och sjukhusliggande poliser. Eller? Tror inte det!

Polismyndighetens budget idag ligger som en kedja runt deras hals, i en tortyrattraktion. Var femte minut måste en krona matas in i Tortyrattraktionen för att förhindra att kätting för kätting på kedjan stramat år ytterligare. Hur längre finns dessa kronor kvar för Polismyndigheten? Hur många kättingar finns det ens kvar på kedjan? Hur länge till kan Polismyndigheten kippa efter luft innan kedjan dras åt en sista gång? Hur kommer det sig att ingen bryr sig om deras rop på hjälp, när de bryr sig om ditt?
Pengarna börjar ta slut och snart är Polismyndigheten inne på sitt sista andetag och sommaren har inte ens börjat.

Polismyndigheten behöver en stadig budget för att kunna hålla rubriker som ovan nämnda borta. Därför borde budgeten vara så pass hållbar, så nya polisbilar och polisbussar kan tillverkas och de begagnade skrotas, utan att de ska behöva gå på knäna och strypas till deras sista andetag.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

ETT VIKTIGT MEDDELANDE Handling: 112, ordningsvakter och blåljus yrken.

Hur kommer det sig att det finns en åldersrabatt för fängelsestraff?